MOVIEPARK (COPY)

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor het aanbieden van bepaalde functies.
Deze cookies worden niet gebruikt om u te volgen of andersinds informatie over uw bezoek te registreren.

Ik heb het begrepen, verberg deze melding.

     
 

Uw favorieten

Vacatures | Contact | Voorwaarden | Over Milot | Disclaimer

 

Houdt u voor de reizen onze site en facebookpagina in de gaten   |   Met een eigen (kleine) groep op pad? Bel voor de mogelijkheden 010-4320366.

 
Milot Reizen Headerimage
logo_milotreizen.jpg facebookicon 

Kerstmarkten

Comfortabele busreizen naar kerstmarkten. Milot Reizen heeft leuke reizen naar talloze kerstmarkten in Nederland, Duitsland en Frankrijk samengesteld! Vanzelfsprekend ontbreken onze busreizen naar de kerstmarkten in Essen, Düsseldorf, Aken en bijvoorbeeld de kerstmarkt in Maastricht niet. U vindt ons volledige aanbod op de website. Zoals u van Milot Reizen gewend bent, zijn het stuk voor stuk goedkope dagtochten naar de leukste kerstmarkten in binnen-en buitenland.

Kerstmarkten en kerstreizen

Ga mee met Milot Reizen naar de leukste steden, elk volledig in kerstsfeer met talloze kraampjes vol kerstcadeautjes op de kerstmarkt. Met onze speciale kerstreizen zijn we nog even bezig. Maar Disneyland Parijs en Londen nemen we zeker weer in ons aanbod op. Voordelig naar de WinterEfteling? U kunt op Milot Reizen rekenen! Houd onze website in de gaten (of schrijf u via onderstaande link in voor de nieuwsbrief) voor onze sfeervolle kerstreizen naar diverse sfeervolle bestemmingen.

Kerstmarkten Duitsland

Zoals elk jaar bezoekt Milot Reizen ook dit jaar weer talloze kerstmarkten in Duitsland. Een gezellige, goedkope dagtocht naar de mooiste kerstmarkten die Duitsland kent. Wat denkt u bijvoorbeeld van de kerstmarkt Oberhausen? Bij het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen, kunt u uit maar liefst drie verschillende kerstmarkten kiezen. Ook de kerstmarkt Aken is een leuke dagtocht. Ook voor kinderen is er op deze Duitse kerstmarkt genoeg te doen en te beleven, zodat de ouders rustig nieuwe decoraties voor Kerstmis kunnen uitzoeken.

Nog meer Duitse kerstmarkten

De kerstmarkt Dusseldorf is uniek: 0p maar liefst zes verschillende pleinen (die met elkaar in verbinding staan) vindt u de leukste kraampjes. U wandelt ongemerkt over de gehele kerstmarkt Dusseldorf. Ook de Duitse kerstmarkten in Essen en Keulen kunt u met Milot Reizen bezoeken. De kerstmarkt Essen bestaat uit maar liefst 250 kraampjes in het historische stadscentrum. De kerstmarkt Keulen is rond de Dom en de vele kleine straatjes die daaraan grenzen.

Overige kerstmarkten

Naast een groot aanbod kerstmarkten in Duitsland, bieden we ook een tweetal bestemmingen in eigen land aan: de kerstmarkt Maastricht rond het gezellige Vrijthof en de kerstmarkt Valkenburg. Tijdens de dagtocht kerstmarkt Valkenburg kunt u vanzelfsprekend ook de Fluweelengrot bezoeken. Net over de grens van België, in Frankrijk, kunt u met Milot Reizen ook de kerstmarkt Lille bezoeken. Daar kunt u kiezen uit maar liefst 3900 winkels die de stad telt. Voor welke kerstmarkt u ook kiest; als u op zoek bent naar leuke cadeautjes voor onder de boom, u slaagt zeker tijdens een van onze dagtochten naar kerstmarkten.

ONZE NIEUWSBRIEF

Bent u nieuwsgierig naar onze reizen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn.

Gratis nieuwsbrief

Als we iets nieuws te melden hebben, zullen we het zeker via onze website met je delen. Neem dus regelmatig een kijkje op deze pagina! Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Maar ook van onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief; dan wordt het laatste nieuws via je digitale brievenbus bij je thuis bezorgd!


 

Deel deze pagina:

facebookicon.png twittericon.png emailicon.png

ONZE NIEUWSBRIEF

Bent u nieuwsgierig naar onze reizen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn.

DAGTOCHTEN

Keulen dagtocht

Giethoorn dagtocht

Texel verzorgde dagtocht

Meer dagtochten >

PRETPARKEN

Walibi dagtocht

Bobbejaanland

Meer pretparken >

STEDENTRIPS

Maastricht dagtocht

Brugge dagtocht

Aken dagtocht

Meer stedentrips >

MEERDAAGSE REIZEN

Meer meerdaagse reizen >

EVENEMENTEN

Keukenhof met bollenroute

Meer evenementen >


 

Stedentrips

Dagtochten

Pretparken

Meerdaagse reizen

Schoolreizen

Busverhuur

Groepsreizen

Evenementen

Privacyverklaring

Milot Reizen
Touringcarbedrijf Milot Reizen
Edisonstraat 13
3261 LD Oud-Beijerland

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.30 - 17.00 uur

Contactgegevens:
Tel: 010-4320366
Fax: 010-4322005
Email: info@milotreizen.nl

Bankgegevens:
Rabobank:
NL70 RABO 0396 3020 92
ING bank:
ING NL 98 INGB 00046670 60