Milot Reizen Headerimage

menu

HOME

MEERDAAGSE REIZEN

DAGTOCHTEN

SCHOOLREIZEN

BUSVERHUUR

toon alle reizen

DAGTOCHTEN

Dusseldorf kerstmarkt

PRETPARKEN

STEDENTRIPS

Dusseldorf kerstmarkt

MEERDAAGSE REIZEN

EVENEMENTEN

facebookicon.png facebookicon.png twittericon.png googleplusicon.png emailicon.png

HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS

PRIJS VANAF: EURO

DEZE REIS BOEKEN:

Deze reis is op dit moment niet te boeken. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

WALIBI HOLLAND MOET ALSNOG WERKEN MET CORONATOEGANGSBEWIJS TIJDENS HALLOWEEN


Biddinghuizen, 4 oktober 2021 - Walibi Holland is verplicht de reeds aangekondigde maatregelen tijdens Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days aan te passen. Door een teruggedraaide beslissing van de Gemeente Dronten is het attractiepark nu genoodzaakt om toch te gaan werken met een coronatoegangsbewijs in de maand oktober. Na de laatste persconferentie werd duidelijk dat het coronatoegangsbewijs niet verplicht is voor doorstroomlocaties. Op basis van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid heeft het attractiepark na afstemming met de Gemeente Dronten dus besloten dat een

coronatoegangsbewijs tijdens Halloween in Walibi Holland niet gehanteerd zal worden. De
Gemeente Dronten heeft deze beslissing afgelopen vrijdag teruggedraaid. De Gemeente is
van mening dat een aantal locaties in het park niet kunnen worden gekenmerkt als
doorstroomlocatie. Met als gevolg dat een coronatoegangsbewijs wél noodzakelijk is om
toegang te krijgen tot het attractiepark. Dit betekent dat iedereen die de komende maand
Walibi gaat bezoeken tijdens Halloween, een coronatoegangsbewijs dient te tonen.

 


Darkness takes over 

Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent beland in de chaos van het donker. Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gedomineerd door Darkness. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt 'weg' is? Daar kom je nog wel achter...  Geef je over aan de duisternis tijdens Halloween Fright Nights: Darkness takes over. 

Alvorens u gaat boeken : *Halloween Fright Nights 2021 is toegangelijk.Dit betekent dat we vragen naar een coronatoegangsbewijs. Voor meer informatie en veelgestelde vragen, klik hier.

Durf je mee naar Halloween Fright Nights in Walibi Holland? Boek dan nu je tickets en busreis bij Milot Reizen! Om 22.00 uur zullen de bussen huiswaarts gaan. Zorg dat je op tijd bij de bus bent! 

De QR Code (virtuele wachtrij) ontvang je op de dag van vertrek. Het dragen van een mondkapje in onze touringcar is verplicht.

De prijs per persoon bedraagt: Alleen busreis Halloween Fright Night € 28.50. Busreis en ticket Halloween Fright Nights € 58.00

Let op: bij boeking Halloween Fright Night Walibi Holland direct betalen en minimaal 14 dagen tevoren boeken i.v.m. reservering van de tickets. Bij annulering 100% annuleringskosten (u krijgt geen geld terug).

Een busreis naar Halloween Fright Nights is niet het enige vervoer dat Milot Reizen verzorgd. Wie een beetje heeft rondgekeken op onze site, heeft vast al gezien dat we voor heel veel pretparken en attractieparken de combinatie van busreis en tickets aanbieden. Veel van die pretparken doen we trouwens ook aan met onze schoolreizen. Of je nu kiest voor een dagtocht, pretpark of stedenreis; met Milot Busreizen kun je goedkoop een dag op stap. Ga je mee naar Halloween Fright Nights? Zorg er dan wel voor dat je heelhuids de bus weer instapt na je bezoek aan Halloween Fright Nights Walibi Holland.

Milot Reizen
Touringcarbedrijf Milot Reizen
Edisonstraat 13
3261 LD Oud-Beijerland

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.30 - 17.00 uur

Contactgegevens:
Tel: 010-4320366
Fax: 010-4322005
Email: info@milotreizen.nl

Bankgegevens:
Rabobank:
NL70 RABO 0396 3020 92
ING bank:
ING NL 98 INGB 00046670 60