Milot Reizen Headerimage

menu

HOME

MEERDAAGSE REIZEN

DAGTOCHTEN

SCHOOLREIZEN

BUSVERHUUR

toon alle reizen

DAGTOCHTEN

Dusseldorf kerstmarkt

PRETPARKEN

STEDENTRIPS

Dusseldorf kerstmarkt

MEERDAAGSE REIZEN

EVENEMENTEN

facebookicon.png facebookicon.png twittericon.png googleplusicon.png emailicon.png

MOVIEPARK

PRIJS VANAF: 67,- EURO

DEZE REIS BOEKEN:

Deze reis is op dit moment niet te boeken. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

 

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop! In het nieuwe themagebied 'Adventure Bay' kunnen kleine en grote fans van de geliefde tv-serie PAW Patrol hun vierbenige helden van dichtbij beleven. Wil je actie an adrenaline in Moviepark Germany beleven? Stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de 'High Fall' of draai in de 'MP Xpress' loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor achtbaan 'Van Helsing's Factory' voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! Ontdek de triple launch achtbaan 'Star Trek: Operation Enterprise'of ga op het spoor van bovennatuurlijke levensvormen in de nieuwe waterattractie 'Area 51 - top secret'. Bezoek ook 'Crazy Cops - The Action Stunt show' voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Rond 10:00 uur komt u aan in Movie Park Germany in Bottrop en om 17 uur rijdt onze bus weer huiswaarts.

Prijs per persoon bedraagt:
Busreis en entree Moviepark vanaf 4 jaar € 67,00
Jeugd 0 t/m 3 jaar € 40,00 is alleen vervoer, geen entree nodig
Alleen busreis Movie Park Germany € 40,00

Nieuw 2020 in Movie Park Germany

In het nieuwe themagebied 'Adventure Bay' kunnen kleine en grote fans van de geliefde tv-serie PAW Patrol hun vierbenige helden van dichtbij beleven. In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in de nieuwe attracties met coole reddingsvoertuigen, veel interactieve ontwerpen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greet mogelijkheden met Chase, Marshall, Skye en Rubble.

Busreis Movie Park Germany

Ga je mee met onze busreis naar Movie Park Germany? Bereid je dan voor op een onvergetelijke dag in een van de leukste pretparken in Duitsland. Smaakt onze dagtocht Movie Park naar meer? Dan ga je gewoon toch nog een keer mee met onze busreis! Of boek onze voordelige tweedaagse Movie Park inclusief busreis, entreekaarten voor 2 dagen en overnachting met ontbijt. Een zeer compleet én goedkoop Movie Park Germany arrangement! En wil je meer van The Walking Dead? Dan is onze speciale Movie Park Halloween echt iets voor jou.

Busreizen pretparken

De busreis naar Movie Park is een van de vele busreizen naar pretparken en attractieparken die Milot Reizen verzorgt. Vervoer, entree... alles is tot in de puntjes geregeld. Wat denk je bijvoorbeeld van een busreis naar Walibi, Disneyland Parijs of de Efteling? Vanzelfsprekend staan ook dagtochten naar attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Julianatoren of de Apenheul op onze planning. Naast Movie Park biedt Milot Busreizen genoeg keuze in pretparken en attractieparken!

 

 

 

 

Milot Reizen
Touringcarbedrijf Milot Reizen
Edisonstraat 13
3261 LD Oud-Beijerland

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.30 - 17.00 uur

Contactgegevens:
Tel: 010-4320366
Fax: 010-4322005
Email: info@milotreizen.nl

Bankgegevens:
Rabobank:
NL70 RABO 0396 3020 92
ING bank:
ING NL 98 INGB 00046670 60