Milot Reizen Headerimage

menu

HOME

MEERDAAGSE REIZEN

DAGTOCHTEN

SCHOOLREIZEN

BUSVERHUUR

toon alle reizen

DAGTOCHTEN

Dusseldorf kerstmarkt

PRETPARKEN

STEDENTRIPS

Dusseldorf kerstmarkt

MEERDAAGSE REIZEN

EVENEMENTEN

facebookicon.png facebookicon.png twittericon.png googleplusicon.png emailicon.png

OBERHAUSEN DAGTOCHT

PRIJS VANAF: 40,- EURO

DEZE REIS BOEKEN:

Deze reis is op dit moment niet te boeken. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Als u van winkelen houdt, is een dagtocht Oberhausen een echte aanrader! Op ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Rotterdam ligt de Duitse stad Oberhausen waar zich ook het leuke overdekte winkelcentrum Oberhausen Centro bevindt. Het is niet alleen leuk en goedkoop winkelen in Duitsland, Oberhausen biedt nog veel meer. Kunst, cultuur, musea en attracties als het SeaLife Aquarium en het Legoland Discovery Center. Boek vandaag nog een leuke en boeiende dagtocht Oberhausen!

De dagtocht Oberhausen eindigt circa 17.00 uur; dan brengt onze chauffeur u weer naar uw opstapplaats. De exacte vertektijd hoort u bij aankomst.

Oberhausen Centro winkels

Dagje winkelen in Duitsland? Dan kunt u in winkelcentrum Oberhausen Centro (Westfield Centro) uw hart ophalen. Het is een van de grootste winkelcentra in Duitsland. U heeft de keuze uit maar liefst 250 winkels op een oppervlakte van 119.000 m². Een handig overzicht: Oberhausen Centro winkels.

Dagtochten Duitsland

Milot Reizen verzorgt gezellige dagtochten naar meerdere locaties in Duitsland. De dagtocht Keulen biedt voor elk wat wils. Musea, talloze bezienswaardigheden en natuurlijk uitgebreid winkelen in deze stad aan de Rijn. Ook voor een dagtocht Aken kunt u bij ons terecht. Volgens velen een van de mooiste steden ter wereld. Andere bestemmingen bij onze dagtochten Duitsland zijn o.a. Düsseldorf, Essen en Keulen. Stuk voor stuk een bezoek waard!

Milot Reizen
Touringcarbedrijf Milot Reizen
Edisonstraat 13
3261 LD Oud-Beijerland

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.30 - 17.00 uur

Contactgegevens:
Tel: 010-4320366
Fax: 010-4322005
Email: info@milotreizen.nl

Bankgegevens:
Rabobank:
NL70 RABO 0396 3020 92
ING bank:
ING NL 98 INGB 00046670 60