APPARTEMENTEN ENCANTADA (COPY)

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor het aanbieden van bepaalde functies.
Deze cookies worden niet gebruikt om u te volgen of andersinds informatie over uw bezoek te registreren.

Ik heb het begrepen, verberg deze melding.

     
 

Uw favorieten

Over Milot | Vacatures | Contact | Voorwaarden | Disclaimer

 

Alle kerstreizen zijn nu te boeken!   |   De nieuwe data van de Minicruise Londen staan online!

 
Milot Reizen Headerimage
logo_milotreizen.jpg facebookicon 
 

Privacyverklaring Milot Reizen B.V.

Milot Reizen B.V., gevestigd te 3085 ER Rotterdam, aan Slinge 165, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Slinge 165
3085 ER Rotterdam
telefoon: 010-4320366
e-mail: www.milotreizen.nl

Cor Milot is de functionaris gegevensbescherming van Milot Reizen B.V.
Hij is te bereiken via info@milotreizen.nl of telefonisch op 010-4320366.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Milot Reizen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten
en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Milot Reizen B.V. verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Milot Reizen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Milot Reizen B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Milot Reizen B.V. neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Milot Reizen B.V.) tussen zit.
Milot Reizen B.V. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
- Trip
-Microsoft office

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Milot Reizen B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van zeven jaar na uw laatste boeking/reservering voor uw persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden
Milot Reizen B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Milot Reizen B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Milot Reizen B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Milot Reizen B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@milotreizen.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Milot Reizen B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Milot Reizen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze medewerkers via 010-4320366 of via info@milotreizen.nl

 

Deel deze pagina:

facebookicon.png twittericon.png googleplusicon.png emailicon.png
userfiles/image/Milot Reizen 2018 A5 brochure def2_Pagina_01.jpg

Folder Milot 2018


MINICRUISE LONDEN

Minicruise Londen van Milot Reizen: 3 dagen incl. overtocht, hut en busreis Londen. Geheel verzorgde minicruise Londen; leuke en goedkope reis van Milot!

 

PRIJS VANAF: 110,- EURO

ONZE NIEUWSBRIEF

Bent u nieuwsgierig naar onze reizen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn.

PRETPARKEN

Phantasialand in Bruhl

Winter Efteling

Meer pretparken >

KERSTMARKTEN

Kerstmarkt Valkenburg

Kerstmarkt Essen

Kerstmarkt Keulen

Meer kerstmarkten >

KERSTREIZEN

Eerste kerstdag met Brabantse gezelligheid!

Kerst in Hilvarenbeek

Meer kerstreizen >

DAGTOCHTEN

Meer dagtochten >

STEDENTRIPS

Minicruise Londen

Kerstmarkt Aken

Kerstmarkt Maastricht

Meer stedentrips >

MEERDAAGSE REIZEN

Meer meerdaagse reizen >

EVENEMENTEN

Meer evenementen >


 

Dagtochten

Stedentrips

Pretparken

Meerdaagse reizen

Schoolreizen

Busverhuur

Groepsreizen

Sitemap

Evenementen

Privacyverklaring

Milot Reizen
Touringcarbedrijf Milot Reizen
Slinge 165
3085 ER Rotterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur

Contactgegevens:
Tel: 010-4320366
Fax: 010-4322005
Email: info@milotreizen.nl

Bankgegevens:
Rabobank:
NL70 RABO 0396 3020 92
ING bank:
ING NL 98 INGB 00046670 60