MOVIEPARK (COPY)

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor het aanbieden van bepaalde functies.
Deze cookies worden niet gebruikt om u te volgen of andersinds informatie over uw bezoek te registreren.

Ik heb het begrepen, verberg deze melding.

     
 

Uw favorieten

Vacatures | Contact | Voorwaarden | Over Milot | Disclaimer

 

Houdt u voor de reizen onze site en facebookpagina in de gaten   |   Met een eigen (kleine) groep op pad? Bel voor de mogelijkheden 010-4320366.

 
Milot Reizen Headerimage
logo_milotreizen.jpg facebookicon 

VELUWE, 2-DAAGSE BUSREIS

DEZE REIS BOEKEN:

Deze reis is op dit moment niet te boeken. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

PRIJS VANAF: 195,- EURO

 

PROGRAMMA 2-daagse Veluwe reis met overnachting in NH-hotel Sparrenhorst te Nunspeet.

Vertrekdata 20 september, 4 oktober en 18 oktober.

1e dag busreis Veluwe

Vanaf de diverse opstapplaatsen is de eerste stop van de busreis in Houten. Daar stoppen we voor koffie met gebak. Hierna gaan we door naar Harderwijk. Rondom de Vischmarkt vindt u vele horecagelegenheden; niet voor niets wordt dit het culinaire plein van de stad genoemd. Aangezien er bij deze tocht geen lunch inbegrepen is kunt u hier zelf uitkiezen waar u wilt eten.  Ook vindt u er vele winkeltjes en conceptstores met een breed en gevarieerd aanbod. Op twee minuten wandelen van het centrum vindt u een fraaie boulevard met stadsstrand en een hippe strandtent. Een lokale gids laat u ’s middags gedurende een 1,5 uur durende wandeling de mooiste plekjes van Harderwijk zien.

In de loop van de middag vertrekken we naar het Hanze-stadje Elburg. Binnen de vestingmuren is Elburg bijna een perfect vierkant. Wandel door de 15e-eeuwse poort die toegang geeft tot een kaarsrecht stratenplan van dit prachtige vestingstadje. De karakteristieke straatjes en steegjes tellen vele bezienswaardigheden zoals het voormalige Agnietenklooster, de touwslagerij die nog steeds in bedrijf is, oude vestingwallen en kazematten. Kenmerkend aan Elburg zijn de stoepen gemaakt van witte en zwarte keitjes. Voordat u Elburg verlaat misschien nog even lekker een visje eten? Uw diner is pas 's avonds om 19:00 uur in het hotel dus misschien wel lekker om alvast een bodempje te leggen?. We sluitende eerste dag van de 2-daagse Veluwe af met een diner en verblijf in het NH Hotel Sparrenhorst in Nunspeet.

2e dag busreis Veluwe

Na het uitgebreide ontbijt gaat de busreis naar Kasteel Cannenburch (1365), beroemd geworden door de Gelderse veldheer Maarten van Rossum. Hij bouwde op de restanten het huidige kasteel met hoektorens, een gracht en ophaalbrug. Het is authentiek 18e-eeuws ingericht en telt vele gebruiksvoorwerpen en vele familieportretten. Op het landgoed was een boerderij gevestigd en maar liefst 20 watermolens. Dit deel van de Veluwe is zeer waterrijk met tot op de dag van vandaag vele sprengen en beken. Het fraaie oude parkbos bij het kasteel heeft nog steeds de 17e-eeuwse structuur met slingervijvers, weilanden en een stromende beek. Het kasteel is te bezichtigen of maak een wandeling in het prachtige park of neem plaats op het gezellige terras van het Koetshuis voor een kopje koffie met gebak. Met een audiotour kunt u een route volgen door het park en het kasteel.

Na dit bezoek gaan we naar Hattem en daar heeft u genoeg tijd om op eigen gelegenheid te gaan lunchen. Binnen de oude stadswal van Hattem zijn 3 musea te vinden die een bezoek meer dan waard zijn. Het Nederlands Bakkerij Museum, het Jan Voerman Museum en het Anton Pieck Museum. Jan Voerman, oud inwoner van Hattem, is bekend om zijn schilderijen met machtige wolken partijen boven de IJssel-vallei, Anton Pieck is wereldberoemd om zijn  romantische illustraties. Voor u hebben wij een bezoek aan het Anton Pieckmuseum geboekt. In een deel van de oude stadswal bevindt zich nog de 14e -eeuwse Dijkpoort. Op het plein rondom de kerk en zijn zijstraten en steegjes staan nog de prachtige gevels van de oude koopmanshuizen en het 17e eeuwse raadhuis als bewijs uit een rijk verleden. Hierna sluiten we het 2-daagse bezoek aan de Veluwe af met de busreis huiswaarts met onderweg nog een heerlijk 3-gangen afscheidsdiner.

Reissom : € 195,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer, busvervoer beide dagen, op heenreis 2 x koffie/1 x gebak, wandeling met gids Harderwijk, 3-gangen diner in hotel met overnachting en ontbijt, bezoek kasteel Cannenburgh inclusief entree en audiotour, 1 x koffie/gebak in het Koetshuis van kasteel Cannenburgh, entree Anton Pieckmuseum en 3-gangen afscheidsdiner.

Een 1-persoonskamer kost € 230,00

Deze reis vindt plaats op de volgende dagen:
Er zijn op dit moment geen data bekend.

 

 

Deel deze pagina:

facebookicon.png twittericon.png emailicon.png

ONZE NIEUWSBRIEF

Bent u nieuwsgierig naar onze reizen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn.

DAGTOCHTEN

Giethoorn dagtocht

Keukenhof met bollenroute

Texel verzorgde dagtocht

Meer dagtochten >

PRETPARKEN

Walibi dagtocht

Bobbejaanland

Meer pretparken >

STEDENTRIPS

Maastricht dagtocht

Keulen dagtocht

Dortmund dagtocht

Meer stedentrips >

MEERDAAGSE REIZEN

Meer meerdaagse reizen >

EVENEMENTEN

Meer evenementen >


 

Stedentrips

Dagtochten

Pretparken

Meerdaagse reizen

Schoolreizen

Busverhuur

Groepsreizen

Evenementen

Privacyverklaring

Milot Reizen
Touringcarbedrijf Milot Reizen
Edisonstraat 13
3261 LD Oud-Beijerland

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08.30 - 17.00 uur

Contactgegevens:
Tel: 010-4320366
Fax: 010-4322005
Email: info@milotreizen.nl

Bankgegevens:
Rabobank:
NL70 RABO 0396 3020 92
ING bank:
ING NL 98 INGB 00046670 60