Groepsreizen bij Milot Reizen

Keuze uit talloze bestemmingen en aanbiedingen.
Meer informatie

Groepsreizen

Groepsreizen van Milot Reizen: keuze uit talloze bestemmingen en aanbiedingen. We bieden goed georganiseerde, goedkope en vooral gezellige groepsreizen. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze groepsreizen naar het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum? Dit museum ademt nostalgie en toont maar liefst 150 ambachten. Ook de enorme Anton Pieck collectie is een aanrader. Net zo indrukwekkend is onze groepsreis Rondvaart Europoort. Vervoer per luxe touringcar, een uitgebreide rondvaart van Hoek van Holland via het Breeddiep naar de Europoort, onderweg genieten van een lunchbuffet... Ook wordt Maasvlakte 2 tijdens deze groepsreizen gepasseerd.

Groepsreizen in Nederland

Milot Reizen weet telkens weer de leukste groepsreizen in Nederland samen te stellen. Zo gaat een van onze groepsreizen naar Oud Oosterhout en de Biesbosch. Na een uitgebreid bezoek aan museum Oud Oosterhout, inclusief ontvangst met koffie en afsluiting met een driegangendiner, wordt een rondvaart door de Biesbosch gemaakt. Een nationaal park dat een bezoek meer dan waard is! Andere groepsreizen die we Nederland aanbieden zijn o.a. Pannenkoekentocht en Klompen, polders en dijken. Stuk voor stuk goed georganiseerde, goedkope en vooral gezellige groepsreizen!

Groepsreizen bus

Bij al onze groepsreizen reist u comfortabel met een luxe bus. Dat geldt ook voor onze groepsreizen naar de Belgische Ardennen. Op het programma staat een kanodagtocht en alles is, zoals u van Milot Reizen kunt verwachten, tot in de puntjes geregeld. Met deze groepsreis vaart u per kayak door een landschap van middel-eeuwse kastelen, prehistorische grotten en prachtige natuur! Interesse in een van onze groepsreizen of uw specifieke wensen voor een groepsreis met ons bespreken? Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over onze groepsreizen.

Daarom kies je voor Milot Reizen

Veilig en luxe touringcars

Betaalbaar en veilig reizen met een luxe touringcar: het is allemaal tot in de puntjes geregeld.

Gezellig én betaalbaar

Of het om dagtochten, meerdaagse reizen, busverhuur of groepsreizen gaat: we houden het betaalbaar!

Jarenlange ervaring in het vak

We zijn als sinds 1932 hét adres voor Rotterdam en omstreken als het om geheel verzorgde busreizen gaat.

Dit vinden anderen van Milot Reizen

Afgelopen jaren meermaals met Milot gereisd, ook naar duitsland, en naar pretparken en markten. Elke keer tevreden over de reis en prijs. Niks op aan te merken.

June Sunshine

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij gaan altijd met Milot wanneer we naar de Efteling of Moviepark gaan (...) En ook handig aangezien je dichtbij op kan stappen en weer terug word gebracht. Altijd nette service en geen gedoe.

Ingrid

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Milot is een top bus maatschappij gezellige reisjes hoop zo dat de kerst markten straks weer door gaan top mensen die daar werken

Diaan Rijhart

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Of het nu om goedkope dagtochten, meerdaagse reizen, busverhuur, groepsreizen, schoolreizen of busreizen naar pretparken/attractieparken, stedentrips en evenementen gaat; kies Milot busreizen, das vertrouwd Rotterdams!

Esther

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij reizen merendeel met Milot omdat de bussen prima in orde zijn, de chauffeur gids vriendelijk en behulpzaam, de gekozen attracties bijzonder zijn, de koffie met taart stops altijd in het programma zitten en lunch en diner altijd uitstekend zijn.

Marren

⭐️⭐️⭐️⭐️