Schoolreizen op maat bij Milot Reizen

Complete schoolreizen inclusief entreebewijzen voor het scherpst mogelijke tarief!
Alle mogelijkhedenOfferte aanvragen

Populaire bestemmingen

Goedkope schoolreizen bij Milot Reizen

Als het om schoolreizen gaat, biedt touringcarbedrijf Milot Reizen zogenoemde pakketprijzen. Vervoer inclusief entreebewijzen voor het scherpst mogelijke tarief! Op de afgesproken tijd parkeert een van onze luxe touringcars voor de school en kan de schoolreis beginnen. De bestemming? U mag het zeggen. Wordt het De Efteling, Walibi, Drievliet, Slagharen of bijvoorbeeld diergaarde Blijdorp? Ook over de grens bieden we schoolreizen aan zoals Movie Park in Duitsland en Bobbejaanland in België. Een stedentrip naar Londen, Berlijn of liever toch een schoolreis naar Disneyland Parijs? Ons aanbod is divers; onze prijzen steeds maatwerk.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over Touringcarbedrijf Milot Reizen
Schoolreizen naar Blijdorp, Schoolreis

Schoolreizen in Nederland

De Efteling... Wie is er als kind niet geweest? Samen met je schoolvrienden De Efteling verkennen, in de stoerste attracties stappen, je misselijk eten aan suikerspin en (bijna) in slaap vallen op de terugweg. Schoolreizen naar De Efteling bieden voor elk wat wils en zijn voor alle leeftijden geschikt. Tot ons aanbod schoolreizen in Nederland behoren natuurlijk ook Walibi, Drievliet, Slagharen en bijvoorbeeld diergaarde Blijdorp. En voor elk van deze schoolreizen geldt dat we steeds weer de meest optimale prijs voor vervoer en eventueel entree rekenen.

"Ik heb meerdere schoolreizen met Milot gemaakt: telkens keurig geregeld!"

Schoolreizen naar het buitenland

Ook voor reizen naar het buitenland kunt u bij Touringcarbedrijf Milot Reizen terecht. Kies voor een bestemming net over de grens zoals Bobbejaanland in België. Een spannend dagje uit voor de leerlingen met attracties voor elke leeftijd. Milot Reizen verzorgt talloze schoolreizen in binnen- en buitenland en elke keer weer is het feest in de bus. Dat geldt overigens ook voor een andere topbestemming net over de Nederlandse grens: Movie Park Germany. Maar liefst 40 supersnelle attracties en spectaculaire shows in het teken van bekende films.

Schoolreizen op maat

Staat de door u gewenste plaats van bestemming niet in ons aanbod (school)reizen? Wilt u een (meerdaagse) schoolreis boeken naar bijvoorbeeld Parijs of Rome? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en bel met 010-4320366.

Bent u in de gelegenheid om bij ons op kantoor langs te komen? We ontvangen u graag op de Edisonstraat nummer 13 in Oud-Beijerland. Een afspraak maken is handig, maar niet noodzakelijk. Wat uw eisen en wensen voor de schoolreis ook zijn; Milot Reizen is u graag van dienst!

Milot Reizen - Pretparken en attractieparken

Dit vinden anderen van Milot Reizen

Afgelopen jaren meermaals met Milot gereisd, ook naar duitsland, en naar pretparken en markten. Elke keer tevreden over de reis en prijs. Niks op aan te merken.

June Sunshine

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij gaan altijd met Milot wanneer we naar de Efteling of Moviepark gaan (...) En ook handig aangezien je dichtbij op kan stappen en weer terug word gebracht. Altijd nette service en geen gedoe.

Ingrid

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Milot is een top bus maatschappij gezellige reisjes hoop zo dat de kerst markten straks weer door gaan top mensen die daar werken

Diaan Rijhart

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Of het nu om goedkope dagtochten, meerdaagse reizen, busverhuur, groepsreizen, schoolreizen of busreizen naar pretparken/attractieparken, stedentrips en evenementen gaat; kies Milot busreizen, das vertrouwd Rotterdams!

Esther

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij reizen merendeel met Milot omdat de bussen prima in orde zijn, de chauffeur gids vriendelijk en behulpzaam, de gekozen attracties bijzonder zijn, de koffie met taart stops altijd in het programma zitten en lunch en diner altijd uitstekend zijn.

Marren

⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer weten over ons aanbod of inspiratie opdoen? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar alle mogelijkheden!